strict management, quality first, quality service, and customer satisfaction

Le puna o le suauu mama ma tulaga mo lona fausiaina

Suauʻu poʻo le gaʻo o se ituaiga o mea faʻapitoa faʻanatura faʻanatura, o le fatuga autu o le carbon (C) ma le hydrogen (H), carbon anotusi e masani lava 80% -88%, hydrogen e 10% -14%, ma e aofia ai se aofaiga itiiti o okesene (O), sulfur (S), nitrogen (N) ma isi elemene. O fa'aputuga o nei elemene e ta'ua o le hydrocarbons. O se suauʻu faʻasolosolo e faʻaaoga muamua i le gaosiga o penisini, tiso, ma isi suauu, lubricants, ma isi.

O le Crude o se punaoa sili ona taua i luga o le lalolagi, e avea ma faavae o le tele o alamanuia ma felauaiga. E le gata i lea, o lona faʻavaeina e fesoʻotaʻi vavalalata ma tulaga gaosiga o punaoa suauʻu. O le fa'avaeina o puna'oa suau'u e tele lava ina feso'ota'i ma le fa'aputuina o mea fa'aola ma fausaga fa'afanua. O mea fa'aletino e masani lava ona afua mai i toega o meaola anamua ma toega o la'au, lea e faasolosolo malie ona liua i vaila'au hydrocarbon i lalo o faiga fa'afanua ma iu ai ina fausia le suauu. O le fausaga o eleele e aofia ai se tasi o tulaga taua mo le fausiaina o punaoa suauu, e aofia ai le siosiomaga paleogeographic, sedimentary basin, ma le tectonic movement.

Ole tulaga ole gaosiga ole suau'u e tele lava ina aofia ai le fa'aputuina tele o mea fa'aola ma se fausaga fa'afanua talafeagai. Muamua, o le tele o fa'aputuga o mea fa'alela'au e fai ma fa'avae mo le fa'avaeina o puna'oa suau'u. I lalo o tulaga talafeagai o le siosiomaga, o le tele o mea faʻaola o loʻo faasolosolo malie ona liua i vailaʻau hydrocarbon e ala i gaioiga faʻafanua, ma faʻatupuina ai le suauu. Lona lua, o se fausaga fa'afanua talafeagai o se tasi lea o tulaga taua mo le fa'avaeina o puna'oa suau'u. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tectonic movement e mafua ai le faʻaleagaina ma le gau o strata, faʻatupuina tulaga mo le faʻaputuina ma le teuina o suauu.

I se upu, o le suauu o se punaoa malosi malosi lea e taua mo le atinaʻeina o sosaiete faʻaonaponei ma le tamaoaiga. Ae ui i lea, e manaʻomia foʻi ona tatou faʻaalia le leaga o le faʻaogaina o le suauʻu i luga o le siosiomaga ma le tau, ma galulue e atiaʻe tekinolosi faʻamalosia malosi, e pei ole hydrocyclonic deoiling / desanding, floatation, ultrasonic, ma isi mea e ausia ai le atinaʻe gafataulimaina.f63a39d8d54eab439117979e777dfc5


Taimi meli: Aukuso-23-2024