strict management, quality first, quality service, and customer satisfaction

Ua fa'ae'e lelei le fa'ase'e o le hydrocyclone i luga o le fa'avae i fafo

Faatasi ai ma le faʻamaeʻaina manuia o le Haiji Numera 2 platform ma Haikui Nu. 2 FPSO i le Liuhua o loʻo galue i le CNOOC, o le hydrocyclone skid na mamanuina ma gaosia e la matou kamupani ua faʻapipiʻiina lelei ma ulufale atu i le isi laasaga gaosiga.

O le faʻamaeʻaina manuia o le Haiji Numera 2 platform ma le Haikui Numera 2 FPSO ua tosina atu ai le mafaufau o tagata faʻapisinisi ma faʻasalalauga faʻavaomalo. O meafaigaluega hydrocyclone e gaosia e le matou kamupani o le a tosina mai ai foi le tele o tagata. Haiji 2 ma Haikui 2 o fa'aonaponei fa'aonaponei fa'agaioiga fa'atautaia ma FPSOs, fa'apipi'iina uma i masini fa'apitoa ma tekonolosi mo le atina'eina ma le gaosiga o suau'u i fafo.

Ole hydrocyclone ose masini e fa'aogaina e tu'u'ese'ese ai vaega ole suau'u fua. E masani ona faʻaaogaina e tuʻueseese ai le suauʻu ma le vai mai le gaosiga o le vai i fafo o le suauʻu suauʻu e faʻafetaui ai manaʻoga o le tafe mai o le sami.

O le faʻaopoopoga o hydrocyclones e mafai ona faʻaleleia atili ai le gaioiga ma le faʻatinoga o le Haiji 2 ma le Haikui 2, lea e mafai ona tuʻueseese ma faʻagasolo lelei le suauʻu mama, ma faʻapupulaina ai le gaosiga lelei ma faʻaitiitia ai aʻafiaga o le siosiomaga. O le tele o tagata tomai faapitoa ma le aufaipisinisi ua faʻaalia le fiafia tele i le faʻatinoga ma aʻafiaga o lenei masini. Latou te talitonu o le faʻaaogaina o hydrocyclones o le a aumaia ai ni suiga fou faʻatekonolosi ma faʻafouga i le atinaʻeina o suauʻu i fafo, ma e faʻamoemoe e avea ma tekonolosi taʻutaʻua i le matata o le sami i le lumanaʻi. Atina'e tulaga, o le a avea ma se vaega taua o le atinae o fanua suauu i fafo.

Faatasi ai ma le faʻapipiʻiina o hydrocyclones i luga o le Haiji Numera 2 platform ma Haikui Nu. 2 FPSO, o le atinaʻeina ma le gaosiga o suauʻu i fafo o le a faʻafeiloaʻi ai avanoa fou ma luitau. O le fa'aogaina o lenei masini e fa'ailogaina ai le fa'aauauina pea ma le fa'afouina o tekonolosi fa'ainisinia o le gataifale, ma o le a maua ai fo'i le fa'atuatuaina ma le lelei lagolago fa'atekinisi mo le atina'eina ma le fa'aogaina o puna'oa o le gataifale. E iai le talitonuga i se taimi lata mai, o le a sili atu ona taua le sao o le hydrocyclone i le matata o le inisinia o le gataifale ma fesoasoani i le atinaʻeina gafataulimaina o suauʻu i fafo.

fc42d379579e2936affdb8d361bee3b


Taimi meli: Apr-27-2018