strict management, quality first, quality service, and customer satisfaction

Forbedre vår globale innflytelse og velkommen utenlandske kunder til å besøke

Innen hydrosyklonproduksjon er teknologi og fremgang i stadig utvikling for å møte industriens behov. Som en av verdens ledende bedrifter på dette feltet er selskapet vårt stolte av å tilby løsninger for petroleumsseparasjonsutstyr til globale kunder. Den 18. september var vi glade for å få besøk av våre respekterte utenlandske kunder, som var vitne til kvaliteten og innovasjonen i vår hydrosyklonproduksjon.

Vårt selskaps kjerne er å etablere sterke relasjoner med kunder, og besøk av utenlandske kunder gir utmerkede muligheter til å styrke disse forbindelsene. Velkommen dem til fabrikken vår, ikke bare for å vise frem våre produksjonsevner for hydrosykloner, men også for å forstå deres unike behov og utfordringer. Dette besøket til kunden har styrket vår tillit, med streng kvalitetskontroll i alle aspekter fra design til produksjon,

Under besøket besøkte vår anerkjente kunde vår avanserte fabrikk og utstyr for produksjon av hydrosykloner. Våre dyktige ingeniører og teknikere presenterer seg for hvert trinn i produksjonsprosessen, og viser frem vår avanserte teknologi for produksjon av høykvalitets hydrosykloner.

Det nylige besøket av kunden er bare begynnelsen på et lovende langsiktig partnerskap med fruktbare resultater. Vi er glade for å ta fatt på denne reisen med utenlandske kunder, og videreføre deres suksess samtidig som vi befester vår posisjon som en pålitelig leder innen produksjon av hydrosykloner.

3d1d8c14-c196-41f2-8203-85b793be6a6a


Innleggstid: Okt-09-2017